March 4, 2011

aksi si budak nakal

salam...

smlm after went back from training data entry for MOHE MyQUEST tu, terkejut sgt bila kol mak n dia ckp yg drg dkt hospital. Ingtkan drg g klinik/hospital untuk usual monthly check up drg tu.. rupanya, budak nakal tu aka adik bongsu aku tu patah tangan.



adei,,tu la sbb nakal sgt. siap mintak hntr awal g skolah smata2 mahu bermain2, berkejar2an bersama geng bas skolah dia tu..terpaksa cikgu sekolah tu hntr dia blk ke rumah blk wlpun klas belum bermula..

kesian jugak dkt adik aku ni.. tp nk buat mcm mana kalo dah nasib badan. lama jugak tangan dia bersimen ni. lebih kurang 6 minggu...so, jadi good boy la pas ni wahai adikku...

hehe..meh tgk aksi budak nakal ni

menyesal x berguna lagi..hehehehe..

tgk tangan ku..bersimen kan..

kesakitan..

ops..apa ba ni..
oklah,..itu sahaja untuk kali ni..

tata titi tutu~~

3 comments:

  1. lahai smpai ke simen? kesian nyaa..berbaju sek lagi tu.. smga lekas sembuh ye

    ReplyDelete
  2. tulah kak farra..adik sy ni nakal sgt..blum smpt class mula, cikgu dah hntr dia blk umah..hehe

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

:)

Lilypie Pregnancy tickers