May 18, 2010

Getting Engaged



aku teringt nasihat ustaz aku masa kat matrik dlu..dia slalu ckp kat ktorng yang BERCINTA SELEPAS KAHWIN itu lebih bagus n afdal jika di bandingkan dengan bercinta baru kawin...aku pun kurang pasti sejauh mana kebenarannya..cuma kata-kata ustaz masih aku ingt smpi skrg..mungkin belum masa Allah tunjuk smua tu kat aku..tp testimonial yang ditunjukkan daripada hidup ustaz tu dah bukak mata aku untuk percaya benda ni,,hrap2 apa yang aku sangka kan akan btul2 terjadi...AMINN..

anyway aku sgt hepi hari ni bila baru jer aku post blog n dah ade org comment,,anyway thanks sgt sbb baca luahan hati i ni..heheheh..cewah..x de mende kan..x pe la..ni kan saja suka2..yg penting kita enjoy ape yang kita buat skrg ni...k lah nnt ade mase i post lagi k...bye2..

2 comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

:)

Lilypie Pregnancy tickers