June 29, 2011

Tahniah...

Hari ni rasa hepi sangat..


Hepi sebab dapat tahu kawan blogger dah pregnant..Alhamdulillah..


Berakhir penantian beliau dan suami..selama 3 tahun lebih menanti...


Aku memang selalu jugak jenguk blog dia ni sebab blog dia kaler cantik..kaler "Purple"..My Fevreeet bak kata Ucop Wilcha kita tu..


So ucapan sy smoga Shinnaz Ahmad Rasid sntiasa menjaga kesihatan agar mummy n baby sntiasa sihat shinggalah lahir nanti..Aaminn..


Tahniah ye dear..




p/s: walaupun hanya kenal di alam maya, tetapi aku tetap hepii bila dapat tahu orang yang dah lama kawin baru pregnant...Alhamdulillah dah sampai rezeki diorang..so who's turn next?..me..me..me..InsyaAllah..

11 comments:

  1. amin...insyaallah...lamabat atau cpt...mesti sampai gak turn kita kan...amin...ayat nak sedapkan hati

    ReplyDelete
  2. Insya-Allah... kita doa sesama.

    ReplyDelete
  3. im waiting my turn too....when aaaaaaaaaaaa....
    btw congrates to her... :)

    ReplyDelete
  4. eka - Amin..InsyaAllah jika diizinkan Allah kita akan mengandung jugak x lama lagi..hehehe..<<-- nak jugak ayat sdpkan hati sndiri...

    sweet tooth - trima kasih..sma2 kita berdoa yer..

    Kak Azizah - InsyaALLAH kan kak..

    ReplyDelete
  5. kwazie - alhamdulillah..Aaminn.hepi bila dgr org yang ttc, dah berjaya pregnant...smoga lepas ni turn kita pulak kan..kak, bila mo update blog?? hehehe

    ReplyDelete
  6. hanidatul - hani, im waiting too..but when tu x tau bila..kita doa je yer..

    ReplyDelete
  7. tinie, kwazi baru update kemarin. hehe. sebab kwazi private, update memang x keluar di blog list tu suda :)

    ReplyDelete
  8. kwazie..btul lah kak..dia x update pulak dlm bloglist...anway, suda tgk blog kaka n bg komen..thanks..

    ReplyDelete
  9. tahun ni ramai kawan2 blogger yg pregnant....yg pregnant anak kedua pun ramai gak...tumpang happy....tp sedikit sayu.....takpelah..rezeki masing2....

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

:)

Lilypie Pregnancy tickers